KADA NOVAK ĐOKOVIĆ ZAVRŠAVA KARIJERU? Oglasio se Goran Ivanišević, sada je sve jasno!

Novosti online

31. 07. 2022. u 22:29

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković sprema se i trenira kao da će igrati na predstojećem Ju-Es openu, iako još nema naznaka iz SAD da bi mogao da bude izuzet od embarga na ulaz nevakcinisanih stranaca.

КАДА НОВАК ЂОКОВИЋ ЗАВРШАВА КАРИЈЕРУ? Огласио се Горан Иванишевић, сада је све јасно!

FOTO: M. Vukadinović

Sa druge strane njegov trener Goran Ivanišević trenutno se nalazi u Umagu, na turniru koji je okupio neka malo manje zvučna teniska imena.

Tokom intervjua za medije u Hrvatskoj, on je otkrio detalje iz razgovora sa srpskim asom, koji nisu bili poznati javnosti, a tiču se planova osvajača 21 grend slem titule.

Naime, nakon političke torture kroz koju naš as i dalje prolazi, "zli jezici" već su počeli da insinuiraju kako bi Nole mogao da kaže zbogom, te da je pritisak koji trpi prevelik i da ubija njegovu ljubav prema tenisu.

FOTO: Tanjug/AP

Ovo je bila tema i u "komšiliku", pa su novinari iz Hrvatske uputili pitanje Ivaniševiću, upravo vezano se potencijalni završetak karijere, koja je zauvek promenila svet sporta.

- Pričao sam sa njim nekoliko puta i njegov cilj da igra još pet godina i da osvoji 30 grend slemova. To je nešto što on želi i što mu se nalazi u glavi. Naravno, ako ga ne budu u tome omele povrede. Verujem da je to dostižno, poznavajući njega - poručio je Ivanišević.

Njegove reči umirile su Srbiju, koja će očigledno još dugo moći da uživa u magiji koju Novak stvara, kada izađe na teniske terene širom sveta.

Foto: AP, P. Milošević

Mnogi su smatrali da će rekord Rodžera Federera od 20 trofeja na četiri grend slem turnira zauvek ostati na snazi, ali Goran Ivanišević nije delio taj stav. On je predvideo, da dolazi dvojac koji će zaseniti i legendarnog Švajcarca.

- Još pre nego što sam postao Đokovićev trener, pričao sam kako će on zajedno sa Nadalom oboriti Federerove rekorde. Kad su zdravi, oni nemaju granice. Ja mislim da će nastaviti da osvajaju - zaključio je bivši hrvatski teniser.

BONUS VIDEO - Novak Đoković igrao tenis u Visokom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju