IZNENAĐENJE: Jelena nije došla na meč Novak Đoković - Miomir Kecmanović

Novosti online

01. 07. 2022. u 17:13 >> 17:24

NOVAK Đoković je u petak znao da ga čeka srpski derbi u odbrani trona na Vimbldonu, ali ovoga puta uz njega na tribinama nije bila suruga Jelena.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Јелена није дошла на меч Новак Ђоковић - Миомир Кецмановић

Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

I prvog i trećeg takmičarskog dana na najprestižnijem teniskom turniru, uz Noleta je bila i supruga, i to zajedno sa njihovim sinom Stefanom (a engleski tabloidi su na početku sedmice odmah "opleli" po njoj jer se, eto, usudila da na tako važan događaj dođe u trenerci i tako bodri muža).

Međutim, u petak je nije bilo u loži.

Tamo su se našli devojka Borisa Bekera i njegov sin, bio je tamo i Nenad Zimonjić, kao i trenerski deo Noletovog tima, ali ni Jelene, ni Stefana (s kojim je Novak uživao na vimbldonskim terenima dan ranije, i izazvao ogromnu pažnju svetske javnosti) nije bilo ovoga puta.

Šta je bio razlog njihovog odsustva, nije poznato u ovom trenutku, ali ono što jeste poznato jeste da je u 17.20, sat i po od početka meča, Noletov naslednik ipak stigao na tribine Centralnog terena Vimblona.

Stefan Đoković se pojavio u loži sredinom drugog seta prilično zanimljivog duela, a taj meč, Novak Đoković - Miomir Kecmanović, možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)