ŠPANAC PROZVAO NADALA: PRESTANI DA GLUMIŠ ŽRTVU! "Devojčice koje treniraju gimnastiku manje kukaju od tebe

Novosti online

16. 06. 2022. u 09:51

RAFAEL Nadal je božanstvo u Španiji, GOAT koji, ljutili se neki ili ne, to jeste, pošto ima najviše osvojenih grend slem titula, turnira koji predstavljaju teniski krem, nešto poput Lige šampiona u fudbalu ili NBA prstena u košarci...

ШПАНАЦ ПРОЗВАО НАДАЛА: ПРЕСТАНИ ДА ГЛУМИШ ЖРТВУ! Девојчице које тренирају гимнастику мање кукају од тебе

FOTO: AP

Način na koji je osvojio poslednji Rolan Garos je za rubriku verovali ili ne, pošto je ceo turnir igrao pod injekcijama, a dan nakon istog nije mogao da hoda bez štaka. Sportski i teniski fenomen - Rafael Nadal.

Ipak, ima onih koji ne misle tako, a neki čak dolaze i iz Španije, zemljaci "bika sa Majorke". 

Legendarni španski atletičar Hose Luis Gonzalez, koji je svoju zemlju predstavljao tri puta na Olimpijskim igrama, javno je kritikovao Rafu zbog, kako kaže, stalnog kukanja.

- Ne sviđa mi se što Nadal toliko priča o svojim povredama! Jednostavno je, ako odeš na turnir - to je zato što si u stanju da igraš. Ako prihvatiš takav izazov, prihvati ga i ne bi trebalo da pričaš o problemima koje imaš. Mislim da greši jer toliko to spominje u javnosti, to može da se protumači i kao da glumi žrtvu i napravi alibi u slučaju lošijeg rezultata - rekao je Gonzalez za "ABC". 

Španski atletičar je uporedio Nadala sa devojčicama koje treniraju ritmičku gimnastiku.

- Ako prihvatiš izazov, onda si ga prihvatio, i ne bi trebalo da govoriš o fizičkim problemima. Ima devojčica u ritmičkoj gimnastici koje imaju više fizičkih problema od Nadala, ali ne govore o tome toliko - oštar je bio Gonzalez.

BONUS VIDEO: Poruka rumunske teniserke čitaocima "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju