GORAN Ivanišević, trener Novaka Đokovića, smatra da su govor tela i energija srpskog tenisera bili odlučujući faktori za njegov poraz od Nadala u Parizu. Takođe je govorio o publici, rasporedu i oporavku srpskog asa.

Bane

04.06.2022. 17:25

Tesko je biti pametan u konglomeratu svih desavanja kroz koje je mukotrpno prosao i prolazi Djokovic.Ivanisevic apsolutno na najbolji nacin pomaze Djokovicu.

Solo

04.06.2022. 19:13

Nemoze Nole da svrlja i putuje svuda i izigrava klovna a ovamo samo malo udara lopticu i ide na jak Turnir i ocekuje se od njega da pobedjuje..Vidi se da je sve vise nervozan i besan kad neuspe a to je samo znak nedovoljnog treninga i spreme...takodje ni publika ga neobozava zato sto je Srbin i sto se nepokorava i nerazmislja kao Zapadnjacii i sto im prkosi njegovom ili nasom "Slobodom" ....Nazalost saveti od njegovog trenera Ivanisevica nisu uvek kako vidim na blizoj saradnji nego se svodi na daljinsko pripremanje i time Ivanisevic vodi ka brzem zalasku karijere..da li to neko moze da vidi ili sam to samo ja...

Ljupče

04.06.2022. 19:53

Šta lapandra hrvat. Pre neki dan izjavi da Novak ima snage za 48 sati igranja. Videsmo to protiv Nadala. Novače otresi ovu buvu. Buši te iznutra

vasilije

04.06.2022. 21:03

Mozda mu nedostaje a ako nedostaje energije to prirodno utice na veru u sebe. Sve ce doci na svoje mesto ali prvo po mom misljenju Novaku treba trener. Sine ja se nerazumem u kvalitete trenera ali tebi treba trener tipa Vajde. Vajda trazi od tebe sve sto je potrebnp ali se nestavlja iznad tebe. Ti si snazan katakter i potpuno svoj sto Vajda oseca i ceni i tako se postavlja. Uzdravlje.

Pavle

05.06.2022. 05:22

Da je Vajda sa njim osvojio bi sve turnire.Ovako vjerovatno nece ni jedan do kraja karijere. Tim koji dobija se ne mijenja. Trebao je to da zna!

Bojana

05.06.2022. 07:51

Ne mozes da kazes "iz postovanja sam rekao", pa si umanjio. Ti si trener, treba da budes brutalno iskren i 100% na strani onog koga treniras, da dobro poznajes protivnika a narocito svog igraca i kako ce odreagovati na odredjene situacije. Nole, vrati Vajdu. Ulazi u svaki mec kao da je prvi, ne razmisljaj o broju titula jer te to koci, samo igraj tenis. Nismo vidjali drop-sotove kakve si znao da nam prikazujes pre nekoliko godina redovno, suvise si bio defanzivan i od pocetka si izgledao nekako ispijen i bez snage. Ne znam sta ti se desilo, ali pod hitno odgledaj neki snimak od ranije pa uporedi sa ovim sad i menjaj sta ne valja. I samo igraj igru, zaboravi da su tu navijaci, nagrade, sve sto su ti priredili. Samo igraj!