NADALA TRESE FUDBALSKA GROZNICA: Španski teniser sa mnogo strasti ispratio finale Lige šampiona (VIDEO)

Novosti online

29. 05. 2022. u 13:01

RAFAEL Nadal iskoristio je slobodan dan na Otvorenom prvenstvu Francuske da napusti obode Bulonjske šume i poseti "Stad de Frans". Njegov od detinjstva voljeni klub Real Madrid, igrao je finale Lige šampiona protiv Liverpula.

НАДАЛА ТРЕСЕ ФУДБАЛСКА ГРОЗНИЦА: Шпански тенисер са много страсти испратио финале Лиге шампиона (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Velikom pariskom događaju trenutno peti reket sveta prisustvovao je u društvu svoje porodice, oca Sebastijana i sestre Marije Izabel, koji su takođe zaraženi magijom "kraljevskog" kluba. 

"Bik sa Majorke" poznat je po svojim strastvenim reakcijama na teniskim terenima, ali sinoć je njegova facijalna ekspresija potvrdila koliko emocija gaji prema fudbalskoj igri.

Neki od komentara bili su da Rafa pokazuje više osećanja dok bodri fudbalski klub čiji je navijač, nego što je to slučaj kada izađe na teniske terene širom sveta.

Sinoć je još jedan španski teniser i osvedočeni navijač "los blankosa" prisustvovao velikom događaju. Nova teniska senzacija, Karlos Alkaraz je odvojeno od svog dečačkog idola uživao u istorijskoj 14. kruni šampiona Evrope za Madriđane.  

Nadal će danas igrati svoj meč osmine finala na Rolan Garosu, protiv Feliksa Ože-Alijasima.

Njegov sunarodnik, Karlos Alkaraz će u istoj rundi igrati u večernjem terminu od 20:45, a protivnik će mu biti ruski teniser Karen Hačanov.

Podsetimo Real Madrid savladao je Liverpul sinoć u finalu Lige šampiona rezultatom 1:0. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna