NADAL IMAO POSEBNU ŽELJU: Organizatori uvažili Rafin zahtev, ovo je jedini razlog ranijeg termina susreta Kecmanovića i Rafe

Novosti online

04. 05. 2022. u 13:34

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal imao je poseban zahtev za organizatore mastersa u Madridu uoči današnjih mečeva, a oni su mu izašli u susret.

НАДАЛ ИМАО ПОСЕБНУ ЖЕЉУ: Организатори уважили Рафин захтев, ово је једини разлог ранијег термина сусрета Кецмановића и Рафе

FOTO: AP

Nadal će danas oko 16 časova ukrstiti rekete sa našim Miomirom Kecmanovićem, a razlog ranijeg početka ovog meča leži u činjenici da večeras nastupa Real Madrid, koji u revanšu polufinala Lige šampiona dočekuje Mančester siti sa golom zaostatka.

Rafa je poznat kao vatreni navijač kraljevskog kluba, iako je njegov rođeni stric Migel Anhel Nadal legenda Barselone, za koju je nastupio više od 200 puta i bio član generacije koja je na Kamp nou donela prvi trofej Lige šampiona.

Srbin i Španac će odigrati treći meč na centralnom terenu "Manolo Santana" posle duela Ons Žaber - Simona Halep, odnosno Marin Čilić - Aleksandar Zverev.

Rafael Nadal/FOTO: AP

Kecmanović i Nadal su do sada odigrali samo jedan meč. Bilo je to 2020. godine u Akapulku i slavio je četvrti teniser sveta sa 6:2, 7:5.

Inače, Miomir je odigrao sjajan meč na startu mastersa u Madridu protiv Kazahstanca Aleksandra Bublika.

BONUS VIDEO: Đoković i Rubljov se tucali jajima pre početka meča

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a