ĐOKOVIĆ JOŠ ČEKA DOZVOLU: Organizatori u Montrealu se ograđuju, Srbin čeka "zeleno svetlo"

Novosti online

18. 03. 2022. u 17:27 >> 17:34

ORGANIZATORI Mastersa u Montrealu još uvek nisu sigurni da li će Novak Đoković moći da igra na tom turniru koji se održava u avgustu.

ЂОКОВИЋ ЈОШ ЧЕКА ДОЗВОЛУ: Организатори  у Монтреалу се ограђују, Србин чека зелено светло

Tanjug/AP

Ako pravila koja sada važe u Kanadi ostanu na snazi osvajača 20 grend slem titula nećemo videti na ovom turniru iz serije 1000.

Srpski as je dobio dozvolu da igra u Monte Karlu i na Rolan Garosu, ali se organizatori Mastersa u Montrealu još uvek ograđuju od mogućnosti da Noleta vidimo tamo.

- Ne žurimo nigde. Pretpostavljamo da će biti promena kako se turnir bliži, ako se situacija popravi, ili ako se pogorša, svejedno. Da je u pitanju današnji dan, bilo bi nemoguće za Novaka da uđe u Kanadu i učestvuje na turniru. Tako da nam ostaje da sačekamo. Nemamo oko čega da brinemo, jer ćemo samo slediti pravila. Sledićemo preporuke vlasti. U Evropi, raste broj obolelih, mogu da se dese neprijatna iznenađenja, ali za sada ide dobro - rekao je Ežen Lapjer, direktor tunira.

Istakao je da organizacija turnira koji se održava od 6. do 14. avgusta ide po planu.

- Ide sve kako želimo. Vraćamo se normalnom turniru. Otkazan je 2020, prošle godine imali smo trećinu kapaciteta. Bićemo srećni da vidimo pune tribine, prodaja karata ide punom parom napred.

Podsetimo, Đoković je do sada na ovom mestu pobedio četiri puta, a poslednji 2016. godine.

BONUS VIDEO: Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna