NOVAK Đoković deportovan je iz Australije i neće moći da brani titulu na prvom grend slemu u sezoni, ali na Rolan Garosu će nesmetano moći da se takmiči.

Komentari (16)

NE TRCITE PRED RUDU

16.01.2022. 21:05

DO MAJA MOGU PROMENIT STO PRAVILA. Smislice zlotvori nesto, samo da ga sprece ili diskvalifikuju. S obzirom da je Nadal na RG-turniru favorit Br.1 mozda Noletu zbog toga i dozvole, ali ja ne verujem u njihova obecanja, obecali su mu i za AO, a vidite sta su nacisti napravili.

Dora

16.01.2022. 21:52

@NE TRCITE PRED RUDU Zapamti, Francuzi nisu Australijanci! To su dva mentaliteta različiti kao nego i zemlja! Francuzi Noletu nikada ne bi ovako nešto radili. Poznajem Francuse i znam njihov mentalitet.

Boba CH

17.01.2022. 06:47

Nažalost, Francuska je juče odlučila da se u stadion ne može ući bez sertifikata. Nole se mora odlučiti: vakcina ili kraj karijere!

ZB

17.01.2022. 06:49

Гамад чини све да онемогући Новака да освоји више турнира од њихових фаворита Федерера и Надала. Не могу да то дозволе јер и сада кажу да је Ноле само један од највећих, а то по освајању новог турнира не би се могло рећи. А турнир у Аустралији је Новак најлакше освајао, па ставите прст на чело. Тек ће му подмеати ногу. Њихове службе организују све до у детаља. Иза овога директно стоје енглези , а остали ћуте јер им одговара. Новаку је угрожена и лична безбедност ( Моника Селеш).А третман који је имао , као да је тражио азил у Аустралији или као да је сам Ескобар, је доказ да запад жели да покаже, на икони спорта, где је место нас са истока и њихове доминације. Новак им је трн у оку и послужио им је вишенаменски. Да су у питању здравствени разлози не би му у старту одобрили визу. Навукли га у клопку. Подла, покварена, колонијална нарав.

bager

17.01.2022. 07:11

Nocas je skupstina izglasala da svi sportisti i publika ,kao i strani sportisti moraju biti vakcinisani,nema izuzetaka,,,Veliki RIKVERC na skorasnju izjavu da nevakcinisani mogu ucestvovati ,,sanitarno " zvono",izuzece itd

zaliv tacka net

17.01.2022. 13:57

Svuda ce se usvojiti zakoni ( u normalnim drzavama) da morate biti revakcinisani ako zelite da ucestvujete.....Nole ako zeli bilo sta da osvoji dok traje pandemija morace da se vakcinise

Fića

17.01.2022. 14:02

Dotle će promeniti mišljenje pet puta. Ladno su progutali prevaru i otkaz posla sa podmornicama od više milijardi i šta su učinili?Tako će biti i sa RG-dovoljan je jedan poziv.

Fića

17.01.2022. 14:16

Komentar ZB je pogodio u centar-kao da sam ja pisao.Dobro je Nole i prošao:mogli su mu podmetnuti bilo šta kao doping,špijunažu,možda i požare.Inkvizicija je to-ali mnogi ne veruju dok ga lično ne dotakne.I opet ,setite se Monike-šta bi osvojila da je nisu sprečili.

Atila

17.01.2022. 16:01

Французи нису крвави Енглези.Новак ће да игра у Паризу,пожда неко прижељкује да му недају,то штаје било у АУСТРАЛИЈИ нигде више потурена политика из Енглеске и Америке.Сада су видели реакцију неће дозволити да буде горе да губе паре због тог.НАПРЕД НОВАЧЕ у велике победе сада је све пред тобом.Оборио си злотворе на кољена.

Jasnokodan

17.01.2022. 17:35

Браво ZB. Запад се распада лагано а спорт то први показује. Следеће"Царство" је Словенско, знају они то..чувај се, Ноле!