ŠAMPIONKA AUSTRALIJAN OPENA O NOVAKU: Đoković je sjajan igrač, tužno je da ga pamte na ovaj način

Novosti online

15. 01. 2022. u 10:48

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković glavna je tema u Austaliji i još nije poznato da li ćemo ga gledati na prvom grend slemu sezone. O svetskom broju jedan je govorila i Japanka Naomi Osaka.

ШАМПИОНКА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА О НОВАКУ: Ђоковић је сјајан играч, тужно је да га памте на овај начин

Foto: ATA images/AP

Prošlogodišnja šampionka Australijan opena iznela je mišenje o svemu što se srpskom asu događa u Melburnu.

- Iskreno, mislim da moje reči nisu važne, čak iako govorim ono što mislim. Videla sam ljude koji stave sebe na jednu stranu, a druge kako biraju drugu. Jedno mišljenje neće promeniti ništa, sve što se uradi samo dodatno pojača kontroverze. Mislim da je ovo nesrećna situacija. On je sjajan igrač i pomalo je tužno da ga neki pamte na ovaj način. Ali isto tako mislim da to nije do nas igrača, nego na vladi Australije kako će odlučiti o svemu. Znam kako je biti u situaciji gde stalno pričaju o tebi, gde vidiš komentare drugih igrača. To nije baš najbolji osećaj, ali pokušavate da ostanete pozitivni - rekla je Osaka.

Treba reći da je Novak stao u odbranu 14. teniserke sveta kada je imala mentalnih problema zbog kojih se povukla sa Rolan Garosa.

Ostanite i dalje uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ U ČUDU! Srbin ne pamti kada mu se ovako nešto desilo...