SKANDAL NAD SKANDALIMA TRESE MELBURN! Hrvat kvalifikacije igrao sa koronom, nisu pomogli njegovi vapaji!

A. Ilić

13. 01. 2022. u 08:07

DOK nad Đokovićem sprovode torturu, kontroverzni australijski teniser Bernard Tomić ogolio je nemoć države i organizatora turnira!

СКАНДАЛ НАД СКАНДАЛИМА ТРЕСЕ МЕЛБУРН! Хрват квалификације играо са короном, нису помогли његови вапаји!

Foto: EPA

Tokom meča kvalifikacija za Australijan open protiv Romana Safujulija Tomić je zapomagao kod sudije, insistirao je da mu nije dobro, dramatično saopštio da ima korona virus.

Tokom drugog seta meča prišao je sudiji, upitan da li mu treba doktor šokirao je tada javnost...

– Uveren sam da imam koronavirus, kažem Vam da ću u naredna dva dana biti pozitivan. Uveravam vas – ponavljao je Tomić sudiji.

Nastavio je dalje.

– Gledajte, ako ne budem pozitivan za tri dana, pozvaću vas na večeru. U suprotnom, ti ćeš mi je kupiti – dodao je Tomić.

Bernard Tomić je bio u pravu, jer su tvrdnje koje je izneo pre dva dana danas dobile potvrdu, ovu informaciju upravo je preneo "Ejdž".

Australijanac hrvatskog porekla kvalifikacije za Australijan open igrao je pozitivan na koronu, a zbog čega mu je to dozvoljeno, pravo je pitanje!

- Osećam se bolesno. Gore mi je mentalno nego fizički. Bio sam jako motivisan da napravim veliki povratak i pokažem australijskoj javnosti da mogu da budem igrač kakvog očekuju. Razočaran sam što me je virus u tome sprečio - rekao je Tomić, a prenosi "Ejdž".

Ostanite i dalje uz portal "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Poznati širom sveta oduševljeni pobedom Novaka Đokovića na sudu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)