GOSTUJUĆI na RTS-u, Đorđe Đoković dobio je zanimljivo pitanje pred početak suđenja.

Komentari (7)

Uzas

10.01.2022. 01:40

Sledeci put reci bratu da drzi jezik za zubima. Ako su toliki teniseri usli sa izuzecem zasto je on morao da bude najpametniji? Prkos, sujeta, inat, ego…u cemu je problem???????? Zasto nije svoj status drzao Samo za sebe kao sto je to radio mesecima? Zar je toliko glup? Izgleda da jeste. Nemojte se zavaravati…ovo ce itekako da ga kosta i sponzora I publike. Jos idiot uvlaci drzavu u svoje probleme.

Ugljesa

10.01.2022. 02:51

Novak je trebbalo da se suzdrazi od javnih komentara time bi sigurno izbegao celu ovu situaciju. To je osetljivo pitanje u Australiji I on je to morao znati i ne davati nikakva objasnjenja da li ima vakcinu ili izyzece. Ispao je mnogo naivan za njegov renome

Radovan

10.01.2022. 03:15

Kada Skot vodi državu,skot je skot,ašta očekivati od skota da je skot,kenguri su bolji od skota. Pustite skota da uživa Jeremić je skot.

Dragan

10.01.2022. 03:30

Па Ђорђе нема појма шта прича. Ко се то није "вратио" у Аустралију?! Језива је ова прооаганда против Аистралије... све лаж до лажи... Аустралија мерама заштите ид шурења вируса има најмању стопу бсмртних исхода на светском нивоу... пиред тога Аустралија се налази међу првима, опет на планетарном нивоу са птоцентом вакцинисане популације. Ђорђе се није сетио да се запита, да његов брат није сличајно ПЉУНУО у лице 20 милиона нас вакцинисаних у Аустралији...

Stojan

10.01.2022. 04:31

Oni se vec mesecima spremaju da ne dozvole Novaku ulazak kao oni imaju kontrolu u drzavi. I to sto je pricao Kyrgios je deo te medijske hajke jer ih je bolelo da Novak toliko uspeva a on je Srbin. Vidite kako je Nadal i usao a nije ispunio njihove rules kao i mnogi drugi teniseri. To je hajka na Novaka Srbina.

Kačerac

10.01.2022. 07:53

I nije mu trebala ova slika kao č na d… Mani se bre Nole socijalnih medija i razbi ih u tenisu, pa kad uzmes sve onda piši do mile volje , ajmo šampione??