ŠPANCI OSULI PALJBU PO NADALU ZBOG NAPADA NA NOVAKA! "Đoković je čovek od časti, a ti si se prodao onima koji kolju decu" (FOTO)

Novosti online

07. 01. 2022. u 18:38

ŠPANSKI ljubitelji tenisa pokazali su ovih dana da imaju mnogo veći osećaj za istinu i pravdu od Rafaela Nadala, kome će se izgleda obiti o glavu način na koji je podrugljvo komentarisao nesreću Novaka Đokovića u Australiji.

ШПАНЦИ ОСУЛИ ПАЉБУ ПО НАДАЛУ ЗБОГ НАПАДА НА НОВАКА! Ђоковић је човек од части, а ти си се продао онима који кољу децу (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Nadal je jedan od trojice najboljih tenisera sveta svih vremena, uz Rodžera Federera i neprikosnovenog Novaka Đokovića. Španci su godinama pružali bezgraničnu podršku biku sa Maljorke. Kao što mi Srbi volimo našeg Noleta i u tome nema ničeg lošeg.

Loš je odnos španskog nekadašnjeg velikog tenisera prema Novaku i njegov komentar na odbijanje vize najboljem teniseru sveta, a dobro iz svega može da ispadne ako mu reakcija njegovih brojnih (dosadašnjih) navijača otvori oči.

Rafa je nedavno na Tviteru objavio fotografiju iz Melburna, gde trenutno igra na pripremnom turniru pred grend slem.

U poslednja dva dana dobio je brojne kritike u odgovorima na tu objavu. Ovo su samo neki, retvitovi podrške Đokoviću:

- Ja sam Španac, ali me više predstavlja ovaj drugi čovek na fotografiji i poistovećujem se sa njim, a ne sa ljudima poput tebe, koji su saradnici tiranije. Znaš kome se nadam da će pobediti! - napisao je jedan Španac uz fotografiju Novaka Đokovića u komentaru.

- Uživajte u novcu, jer ste već izgubili slavu i dostojanstvo. Vi ste jedan od takvih i podržavate ljude koji kolju decu za novac, zbog kojih gladuju cele države, koji ruše porodične firme. Ako ih štitiš, štitiš i sebe.

https://twitter.com/foftheisles/status/1479112885645156352?ref_src=twsrc%5Etfw

- Godinama sam ti se divio, patio sa tobom, bodrio te, ostao sam da gledam tvoje utakmice i želeo sam da budeš najbolji teniser svih vremena. Mislio sam da si kompletna ličnost, ali dokazao si da nisi, ne zaslužuješ da budeš najbolji u istoriji. Ovde prestaje moje divljenje prema tebi.

- Bez reči... fotografija govori sama za sebe! Đoković je od sada čovek od časti koji se usudio da digne glas! Eto ostavljam ti ovo ... - napisao je razočarani navijač, koji je postavio zajedničku fotografiju Nadala sa Federerom i Bilom Gejtsom.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)