VREĐALI ĐOKOVIĆA ISPRED HOTELA: Srbi poludeli, intervenisala policija (FOTO)

Novosti online

07. 01. 2022. u 10:49

KAO da zatočenje Novaka Đokovića nije dovoljno, već je ispred samog hotela došlo do sukoba dve strane.

ВРЕЂАЛИ ЂОКОВИЋА ИСПРЕД ХОТЕЛА: Срби полудели, интервенисала полиција (ФОТО)

Foto: Profimedia

Pritvor Novaka Đokovića svetu je otkrio još jednu stranu priče o Australiji, tačnije hotelu u kojem je smešten Novak Đoković.

Agonija migranta je velika, neki od njih provode i godine u njemu. Zbog toga danima ispred tog istog hotela protestuju i pristalice migranata, koje ispisuju i grafite na fasadu hotela kako bi skrenuli pažnju javnosti na problem.

Umesto da podrže zatočenog Đokovića i budu zahvalni što je zbog srpskog tenisera pažnja javnosti skrenuta na problem za koji se zalažu, oni pljuju po najboljem teniseru sveta.

Tako su istaknuti sramni transparenti: "Izbeglice su dobrodošle, Đoković nije" "Đoković može da ođ**e, oslobodite izbeglice" i "Da li ćete da zaboravite naše prijatelje kada Đoković ode svojim privatnim avionom?"

Pojedini od njih došli su sa istim transparentima i ispred srpskih navijača, koji su došli na Božić da podrže Novaka. Oni to nisu hteli da tolerišu, pa je između Novakovih pristalica i pristalica izbeglica nastala tenzija, koju je morala da reši policija, koja je kordonom odvojila borce za prava migranata od pristalica Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere