KIRJOS NE VOLI ĐOKOVIĆA: Iz Nika izbijaju mržnja i prezir "Novak nikada neće biti GOAT, Federer je najbolji"!

Novosti online

25. 12. 2021. u 12:18

NOVAK Đoković je prošle sezone osvojio Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon, a malo je nedostajalo da osvoji i kalendarski slem. Za mnoge je najbolji teniser svih vremena, ali ne slažu se svi sa time.

КИРЈОС НЕ ВОЛИ ЂОКОВИЋА: Из Ника избијају мржња и презир Новак никада неће бити ГОАТ, Федерер је најбољи!

Foto: Printskrin Instagram/k1ngkyrg1os

Nik Kirjos izneo je neke smele tvrđwe o Đokoviću. Rekavši da nije vredan titule najboqeg svih vremena. Australijanac smatra da je to Rodžer Federer, zbog svog teniskog nasleđa. Ni činjenica da je Novak oborio sve rekorde Švajcarca, to mu po njemu neće doneti titulu najboljeg ikada.

Nole je osvojio sve što jedan sportista može, a mnogima će u karijeri ostati san. Danas se pojavila informacija da Srbin neće igrati u Australiji na ATP kupu, dok se odluka o igranju na Australijan openu još čeka.

Nik Kirjos je počeo nedavni intervju ismevanjem Đokovićevog načina proslavljanja pobeda.

- Mislim da on toliko želi da ga vole da ja to mrzim. Neverovatno je sramotan način njegovog slavlja, počeo je Kirjos.

On je dodao da veruje da će Nole prestići Nadala i Federera po broju titula, ali smatra da bez obzira na to neće biti najbolji na svetu.

- Iskreno, mislim da će ih prestići po broju slemova. Govorimo o momku koji se jednom povukao sa Australijan opena jer je bilo previše toplo. Igrao sam dva puta sa njim, ako ne možeš mene da pobediš ne možeš se nazivati najboljim igračem svih vremena. Ako pogledate moje pripreme i rutinu ja sam nula u odnosu na njega. Federer će biti najbolji ikada zbog svega što je učinio i to na svim podlogama, rekao je Kirjos.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije