SVI DAJEMO MAKSIMUM, ALI ĐOKOVIĆ GINE ZA SRBIJU: Selektor Viktor Troicki razočaran posle eliminacije u DK, najviše žali zbog Novaka

Novosti online

04. 12. 2021. u 09:29

SELEKTOR Viktor Troicki nije krio razočarenje posle eliminacije Srbije iz Dejvis kupa i rekao je da cela ekipa žali posle poraza od Hrvatske u Madridu.

СВИ ДАЈЕМО МАКСИМУМ, АЛИ ЂОКОВИЋ ГИНЕ ЗА СРБИЈУ: Селектор Виктор Троицки разочаран после елиминације у ДК, највише жали због Новака

FOTO: OKS

- Razočarani smo današnjim ishodom, dobili smo idealnu šansu posle druge faze da dođemo kao drugoplasirana ekipa. Igrali smo protiv Kazahstana i protiv oslabljene Hrvatske koja nije imala Bornu Ćorića. Verovali smo u pobedu, računali smo na dve pobede u singlu, ali nije ispalo kako smo želeli - rekao je Troicki posle meča.

- Veliko razočaranje s obzirom na okolnosti, mislim da je trebalo da iskoristimo šansu i da makar uđemo u finale, u najmanju ruku zbog Novaka Đokovića koji zaista gine, pobeđuje iz dana u dan i doprinosi ovom timu toliko. Najviše mi je žao njega. Ovo je timsko takmičenje i svi daju maksimum, ali svi znamo koliko napora ulaže i želje da igra za reprezentaciju.

Mnoge je iznenadila odluka selektora da Krajinović bude u dublu sa Đokovićem, iako je Nikola Ćaćić u duelima protiv Nemačke i Kazahstana ostavio odličan utisak.

Posebno što Krajinović nije bio spreman za singl zbog povrede.

 - To je bio najteži meč za dobijanje protiv Hrvatske. Išli smo na iznenađenje ali nije nam pošlo za rukom. Šanse su bile u singlu, tako da, jako smo razočarani ali gledaćemo da izvučemo pouke i izađemo iz ovoga jači. Potreban nam je napredak u dublu ali i drugi igrač - iskren je Troicki. - Od svih očekujemo da budu jači, da podingu rang, a samim tim će dobiti samopouzdanje i biće bolji na kraju godine. Idemo dalje, verujem u njih, zato sam i ovde da im pomognem i da pružim svoj maksimum. Verujem u njih, trudićemo se da ispravimo greške iz ove godine.

Đoković je i pored eliminacije u polufinalu Dejvis kupa, kao i izostanku medalje sa OI, imao jednu veoma uspešnu sezonu, a kada će se vratiti na terene nije želeo da otkrije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (8)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?