ĐOKOVIĆ NA UDARU! Australijan open je tek prva mina za Novaka

Novosti online

29. 11. 2021. u 09:17

NOVAK Đoković juri sa Srbijom Dejvis kup trofej, ali svi se mnogo više bave pitanjem da li će se najbolji teniser sveta pojaviti u Melburnu.

ЂОКОВИЋ НА УДАРУ! Аустралијан опен је тек прва мина за Новака

Tanjug/AP

Direktor Australijan opena Krejg Tili danima priča da niko neće moći da se takmiči na prvom grend slemu sezone ukoliko ne bude vakcinisan.

Srđan Đoković, otac prvog tenisera sveta, kaže da naš as neće pristati na ucene, pa je veliko pitanje da li će se Novak pojaviti u Melburnu.

- Pričali smo sa Novakom i njegovim timom i oni jasno razumeju da ako žele da dođu na Australijan open da moraju biti potpuno vakcinisani. Znaju da je to uslov za sve, ne samo za igrače, već i za navijače i sve osoblje. On je rekao da je to privatna odluka za njega i da će nas na vreme obavestiti. Znam da želi da igra, to je jasno naznačio, ali sada zna uslove koje mora da prođe da bi bio u mogućnosti da igra - rekao je pre nekoliko dana Tili.

Sada se u priču uključio i novinar Adam Zagorija, koji je podelio nove informacije koje se tiču grend slem turnira u Parizu i Londonu.

- Moguće je da će Rolan Garos i Vimbldon slediti primer sa vakcinama, tako da je Australijan open tek prva mina za Novaka Đokovića - napisao je on.

Podsećanja radi, Australijan open se igra od 17. do 30 januara 2022. godine. Đoković je rekorder po broju osvojenih pehara u Melburnu, pošto ih ima devet.

Srbin bi trebalo da brani trofej u Melburnu koji je osvojio prošle godine u finalu sa Danilom Medvedevom, koga je savladao u tri seta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (4)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja