"ATP NIJE IMAO HRABROSTI DA DISKVALIFIKUJE NOVAKA": Đoković na udaru kolega zbog nesportskog poteza

Novosti online

23. 11. 2021. u 08:31

JEDAN od boljih dubl igrača na ATP turu Oliver Marah prisetio se turnira na Majorki i naveo situaciju gde mu je zasmetalo ponašanje Novaka Đokovića koji je tada igrao protiv njega.

АТП НИЈЕ ИМАО ХРАБРОСТИ ДА ДИСКВАЛИФИКУЈЕ НОВАКА: Ђоковић на удару колега због неспортског потеза

EPA

Naime, Đoković je igrao dubl sa dobrim prijateljem Gomesom Ererom i stigli su do polufinala. Bila je to priprema za Vimbldon, a Novak i njegov partner su predali polufinalni meč pre početka.

Gomes Erera se povredio i polufinale nije ni odigrano, ali Marah se prisetio šta se dešavalo na Majorki tokom tog turnira, kada je on igrao protiv najboljeg tenisera sveta.

Pre toga je Marah sa svojim partnerom trebalo da igra protiv Đokovića i Španca od 13.30, ali Đoković nije stigao do 14.00 i svi su njega čekali.

- ATP nije imao hrabrosti da ga diskvalifikuje. Nismo bili fokusirani na meč i izgubili smo. Posle toga, Đoković je odustao od dubla zbog partnera koji je bio povređen. Imam poštovanje za sve što je uradio u karijeri, ali to je bilo veoma loše od njega. To sam mu i rekao. Pričali smo posle toga i nismo u lošim odnosima - rekao je Marah.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista