VREĐAO NOVAKA, SAD MU I PRETI! Optužio Đokovića da laže, a pred meč mu poslao posebnu poruku

D. N.

05. 11. 2021. u 09:23

NOVAK Đoković je predajom Gaela Monfisa došao do četvrtfinala mastersa u Parizu uz dodatni dan odmora, a sledi mu duel sa "starim znancem" Tejlorom Fricom, kog ne samo da ne pamti baš po dobru, već mu Amerikanac uoči novog duela prilično prkosi.

ВРЕЂАО НОВАКА, САД МУ И ПРЕТИ! Оптужио Ђоковића да лаже, а пред меч му послао посебну поруку

FOTO: AP

Podsetimo, njih dvojica su se dosad četiri puta sastali, a jedan megdan je posebno bio zanimljiv. Na ovogodišnjem Australijan openu srpski as je, i pored velikih problema s trbušnim mišićima, trijumfovao u pet setova (7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2).

Amerikanac ga je nakon meča žestoko optužio, tvrdio je Fric da je Đoković lažirao povredu, a sada, pred novi duel, ističe sledeće:

- Mislim da sam sve bolji u napetim situacijama, jer imam taj neki... agresivan stav. Ne stegnem se, ne plašim se važnih momenata. Forhend mi je postao oružje u koje mogu da se uzdam - počeo je 26. igrač sveta.

FOTO: AP/Tanjug

Tejlor Fric

Upitan kako će mu biti protiv Novaka u Parizu, nije ostavljao dilemu:

- Da se razumemo, neće biti lako. Ali, već treći put ćemo igrati ove godine, a u prva dva meča bilo je prilično neizvesno. Ja sada igram najbolje u karijeri, pa ako je ikada bio trenutak (za pobedu nad Đokovićem), onda je to sada i tome ću se posvetiti - samouveren je Tejlor Fric.

Njegov meč sa Đokovićem trebalo bi da ovog petka počne oko 15.30 po srednjoevropskom vremenu.

BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!