ĐOKOVIĆ IZNENADIO IZBOROM SPARING PARTNERA: Novak se za Pariz priprema sa najvećim konkurentom, a društvo im pravi legendarni Francuz (FOTO)

Novosti online

29. 10. 2021. u 13:25

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković pokušaće da osvoji šestu titulu na Mestersu u Parizu, a nije mogao da izabere boljeg sparing-partnera za to.

ЂОКОВИЋ ИЗНЕНАДИО ИЗБОРОМ СПАРИНГ ПАРТНЕРА: Новак се за Париз припрема са највећим конкурентом, а друштво им прави легендарни Француз (ФОТО)

Foto: AP

Dva poslednja šampiona pariskog mastersa, Novak Đoković i Danil Medvedev, ujedno i prva dva tenisera sa ATP liste, sastali su se na terenima Muratoglu akademije u Nici u okviru priprema za poslednji turnir iz Mastrers serije ove sezone.

Društvo im je pravio još jedan šampion, ali iz drugog sporta - Didije Dešan selektor fudbalske reprezentacije Francuske s kojom je osvajao Mundijal, kao igrač 1998, a ko selektor 2016. godine.

poslednji susret dva najbolja igrača na scetu desio se u finalu Ju-Es opena. to je ujedno bio i poslednji meč Novaka Đokovića na Turu, dok se Medvedev okušao i na indijan velsu gde je zaustavljen u osmini finala.

Rus još nije izgubio sve šanse da do kraja sezone pretekne srpskog asa na prvom mestu ATP liste, iako je još pre mesed dana i sam priznao da će to biti nemoguća misija.

Nole trenutno ima 1800 poena više od Danila i sve je izvesnije da će i ovu godinu završiti na čelu ATP liste. Prošle godine mu je izmakla nagrada ITF, zbog malog broja odigranih turnira u sezoni, ali ove godine bi trebalo da se okiti i tom titulom.

Đoković i Medvedev se ne mogu sastati pre finala mastersa u Parizu, koji će se igrati od 1. do 8. novembra. Učešće su pored njih dvojice, potvrdili i skoro svi ostali igrači iz prvih 20, osim Nadala, Tima, Federera i Šapovalova.

Igrači poput Ruda, Hurkača, Sinera i Norija pokušaće da ostvare što bolji plasman i zauzmu jedno od dva preostala mesta na Završnom turniru sezonenj koji se od ove godine igra u Torinu.

BONUS VIDEO - Đoković iznenadio beograđane na Savskom keju

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna