DEVOJKA SAŠE ZVEREVA POKUŠALA DA SE UBIJE TOKOM TURNIRA: Organizatori hteli da sakriju, pojavili se novi šokantni detalji

Novosti online

24. 09. 2021. u 08:21

LEJVER kup, egzibiciono tenisko takmičenje koje je osnovao Rodžer Federer, održaće se četvrti put, a domaćin manifestacije ove godine biće Boston.

ДЕВОЈКА САШЕ ЗВЕРЕВА ПОКУШАЛА ДА СЕ УБИЈЕ ТОКОМ ТУРНИРА: Организатори хтели да сакрију, појавили се нови шокантни детаљи

Foto: M.Vukadinović

Ovo izdanje turnira, doduše, neće biti kao ostala, jer je obeleženo optužbama o fizičkom i psihičkom zlostavljanju Aleksandera Zvereva, koje organizacija pokušava da zataška na bizaran način.

Zverevu ovo neće biti prvi put da nastupa za Tim Evrope na Lejver kupu, na kojem je 2019. godine doneo titulu Starom kontinentu pobedom nad Kanađaninom Milošem Raonićem.

Te 2019. godine Ruskinja Olja Šaripova je pokušala sebi da oduzme život, pošto je prethodno optužila Aleksandera Zvereva za psihičko i fizičko zlostavljanje. Ruskinja je navela da se na pomenutom turniru, koji je tada odigran u Ženevi, zaključala u sobu dok Saša nije bio tu, a zatim ubrizgala insulin u sebe, iako nije bila dijabetičar.

Postojala je opasnost da Olja padne u hipoglikemičnu komu ili nešto gore od toga, pa je Zverev uspeo na vreme da potraži pomoć nekog od zvaničnih lekara Lejver kupa, koji joj je dao tablete kako bi zaustavio dejstvo insulina.

Skandal je dodatno podgrejan nerazumnom odlukom ljudi iz Lejver kupa koji su na zvaničnom profilu na Tviteru citirali izjavu Aleksandera Zvereva upravo iz 2019. godine.

- Imam mnogo izuzetnih uspomena sa ovog turnira, posebno iz finala u Ženevi 2019. godine - izjavio je nemački teniser.

To je pokrenulo veliku lavinu na društvenim mrežama, ali i brutalan odgovor Lejver kupa. Zvanični profil turnira je krenuo da blokira apsolutno sve koji su pisali o Olji Šaripovoj i Aleksanderu Zverevu.

Ovogodišnji Lejver kup počinje 24. septembra i trajaće tri dana.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)