SRAMOTNI NAPADI FRANCUZA NA NOVAKA: Optužili Đokovića da je varao!

Novosti online

23. 08. 2021. u 10:17

CICIPAS je tražio pauzu za toalet da bi komunicirao sa ocem, a ispada da je Đoković otpočeo taj trend, iako ne postoji nikakva paralela...

СРАМОТНИ НАПАДИ ФРАНЦУЗА НА НОВАКА: Оптужили Ђоковића да је варао!

Foto: AP

Stefanos Cicipas je izazvao veliku pažnju kada je tokom meča sa Aleksandrom Zverevim u polufinalu Sinsinatija tražio pauzu za toalet, da bi ga potom rival optužio da je zapravo za to vreme komunicirao sa ocem koji je i trener.

Upravo su kamere na tribinama 'ulovile' Apostolosa Cicipasa kako piše poruke, njegov sin je poneo celu torbu u toalet, pa se postavlja pitanje da li je Grk pronašao način da krši pravila, sve dok demantuje da je išta od toga uradio. Ipak, potez Grka nekima je bio dovoljan da napadnu i Đokovića.

Tako je francuski "L'Ekip" objavio kritički tekst o potezu Stefanosa Cicipasa, poručujući da o „pauzi za toalet se sve više priča“, kao i da „postaje rutina za neke tenisere“.

- Novak Đoković je to redovno koristio tokom Rolan Garosa, konkretno privlačeći bes svog protivnika u finalu - i to Stefanosa Cicipasa - navodi se u tekstu i dodaje da se takva pauza uglavnom uzima nakon izgubljenog seta, s tim da se Grk vratio tek posle deset minuta.

Upravo je Cicipas besneo na Đokovića posle Rolan Garosa, pitao se „šta je radio u svlačionici“, da bi srpski as dodao da je u pitanju tajna, ali svakako niko nije pomislio da je komunicirao sa trenerom.

Italijanski novinar ga je pitao da li je prizvao srpskog sveca Svetog Savu u svlačionici?

- Tačno, nasmejao se Novak.

- Moji anđeli čuvari su tamo i imam poseban ćošak. To je tajna i ne mogu da je otkrijem. Veoma mi uspeva, dodao je Đoković.

Grkovo objašnjenje je da se potpuno presvukao u svlačionici i da mu nije prijatno da se presvlači pred navijačima, kao i da će nastaviti to da radi, ma koliko nerviralo ljude. Sa druge strane, možda je ružno od francuskog lista što povlači paralele između Đokovića i Cicipasa, srpski as se očas posla vratio na teren...

Podsetimo da je Đoković otišao dva puta na pauzu tokom sedam mečeva (koji se igraju na tri dobijena meča), dok je Cicipas pokušao da uzme dve pauze na istom meču. 

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)