AMERIKANAC ŽESTOKO POGREŠIO U TVRDNJI O ĐOKOVIĆU: Navijači besni - "znaš li ti nešto o tenisu?"

Novosti online

20. 08. 2021. u 21:04

VEST da Rafael Nadal, uz Rodžera Federera, neće zaigrati na US Openu navela je Džonatana Lemajera da napiše kako će Novaku Đokoviću biti otvoren put na poslednjem Grend slemu u sezoni. To bi bilo u redu da je u pitanju 2016. godina, ali pošto Nadal i Federer nisu pobedili Đokovića na betonu skoro deset godina, onda takva tvrdnja ne stoji.

АМЕРИКАНАЦ ЖЕСТОКО ПОГРЕШИО У ТВРДЊИ О ЂОКОВИЋУ: Навијачи бесни - знаш ли ти нешто о тенису?

FOTO: AP

Iza nas je jako turbulentan period u svetu tenisa, pošto je prvo Rodžer Federer saopštio da je završio sezonu, a zatim je isto potvrdio i Rafael Nadal.

Dva od tri najveća tenisera u istoriji tenisa neće igrati u predstojećem delu sezone što je veliki udarac za „beli sport“ jer su njih dvojica, baš kao i Novak Đoković, veći od tenisa.

To su činjenice, ali činjenica je i da Federer i Nadal ove godine nisu na očekivanom nivou, a već sezonama unazad teško pariraju Novaku Đokoviću.

Zato reći da je Novaku Đokoviću otvoren put ka 21. Grend slem tituli, čime bi postao teniser sa najviše ovakvih trofeja u istoriji muškog tenisa – netačna.

Američki novinar Džonatan Lemajer, kog na Tviteru prati 248 hiljada ljudi, napisao je gorepomenuto – kako je Đokoviću otvoren put – i brzo su se javili ljudi da ga demantuju.

- Đokoviću je otvoren put ka tituli zato što ne igraju Federer, koji ga nije pobedio na Grend slemu od 2012, i Nadal koji nije uzeo set Novaku na betonu od 2013? Da li znaš bilo šta o tenisu, odgovorio mu je jedan od navijača.

I, ovo što je napisano je apsolutno tačno i ma koliko Federer i Nadal bili veliki, na betonu nisu nikakva pretnja po Đokovića, već su to mladi teniser poput Medvedeva, Zvereva, Cicipasa...

A, to je teško prihvatiti – pogotovo pristrasnim navijačima koji na Novaka gledaju kao „uljeza“ koji im je pokvario rivalstvo između Rafe i Rodžera.

(Sputniknews)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu