ĐOKOVIĆ IDE NA OLIMPIJSKE IGRE! Nole prelomio - "S ponosom se pakujem za Tokio, daću sve od sebe"

Novosti online

15. 07. 2021. u 22:36

NOVAK Đoković se oglasio na tviteru i potvrdio da će učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju.

ЂОКОВИЋ ИДЕ НА ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ! Ноле преломио - С поносом се пакујем за Токио, даћу све од себе

Foto: AP Photo/Thibault Camus

- S velikim ponosom se pakujem za Tokio i pridružujem našoj reprezentaciji u borbi za najsjajnija odličja na Olimpijskim borilištima. Za mene je igra za Srbiju uvek bila posebna radost i motivacija i daću sve od sebe da nas sve obradujem! Idemooo - napisao je Nole na tviteru.

On je objavio snimak na svom tviter nalogu, u kom se vidi kako je čestitao 6. rođendan teniskom talentu Kođiru i obradovao sve navijače u Srbiji, dodavši da "ne sme da razočara svog malog prijatelja Kođiru".

Srbija je dugo očekivala ovu vest, a sada će zdušno navijati da najbolji teniser planete u Beograd donese zlatnu medalju.

Podsećanja radi, poslednjih dana vladala je velika neizvesnost o nastupu Đokovića u Tokiju, ali sada je potvrđeno da će se najbolji srpski sportista boriti za našu zemlju na Olimpijskim igrama.

Tako će Đoković imati priliku da uzme Zlatni slem osvajanjem sva četiri gren slema i olimpijskih igara. To je u istoj godini uspela samo Štefi Graf (1988), a tokom karijere još samo njen suprug, a Noletov bivši trener Andre Agasi, između 1992. i 1999.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024