ĐOKOVIĆ POHVALIO DREJPERA: "Igra zrelo za svojih 19 godina" (FOTO)

Novosti online

28. 06. 2021. u 17:38

MUČIO se Novak Đoković samo u prvom setu protiv Džeka Drejpera, ali ga je i u preostala tri mučila londonska trava po kojoj se nekoliko puta opasno klizao i padao.

ЂОКОВИЋ ПОХВАЛИО ДРЕЈПЕРА: Игра зрело за својих 19 година (ФОТО)

FOTO: AP

Najbolji teniser sveta ostvario je pobedu od 3:1 protiv mladog Britanca koji je opravdao vajld kartu, a Novak je imao samo reči hvale za njega.

- Zaslužuje veliki apluz, ima samo 19 godina, nisam ga mnogo gledao kako igra pre Kvinsa. Kada je došao do četvrtfinala odigrao je odlično i zrelo, verovao je u sebe, želim mu sve najbolje i lep plasman u karijeri - nahvalio je Đoković protivnika.

Trava je bila izuzetno klizava, pa tako nisu uspevali Novak ali ni Drejper da se zaustave uvek kada su u trku.

- Iskreno, ne sećam se kada sam ovoliko padao, klizavo je, ali svakako velika je čast izaći na ovaj teren, za mene najsvetiji teren! Uvek sam sanjao da igram ovde, dok sam igrao u Srbiji - objasnio je Novak nakon meča.

FOTO: AP

Najbolji teniser sveta će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča Tomas Barios (Čile) - Kevin Anderson (Južna Afrika). Inače, protiv Andersona je slavio u finalu 2018. godine na ovom istom mestu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!