ZVEREV PODRŽAO ĐOKOVIĆA: Sjajno je što neko poput Novaka pokazuje da mu je stalo do sporta

Novosti online

28. 06. 2021. u 12:02

NEMAČKI teniser Aleksandar Zverev izneo je svoje mišljenje o organizaciji PTPA, čiji je jeadn od osnivača Novak Đoković.

ЗВЕРЕВ ПОДРЖАО ЂОКОВИЋА: Сјајно је што неко попут Новака показује да му је стало до спорта

FOTO: Tanjug/AP

Prvi igrač sveta je zajedno sa suosnivačem Kanađaninom Vasekom Pospišilom održao vandrednu konferenciju za medije. Ta dešavanja su očigledno zanimala šestog reketa planete.

Đoković je na konferenciji koju je održao pred početak Vimbldona još jednom naglasio da želi da se bori za slabije rangirane kolege koji imaju materijalnih problema i ne zarađuju dovoljno od sporta kojim se bave.

Jedan od igrača koji su glasno podržali srpskog asa je Zverev. On smatra da Novakov autoritet može da promeni tenisku scenu na bolje.

- Iz perspektive igrača, sjajno je što neko poput Novaka Đokovića, koji je svetski broj  jedan i ima 19 grend slem titula, pokazuje da mu je stalo do sporta. Vidite da pokušava da uradi sve sa njegove tačke gledišta što može da poboljša ovaj sport - rekao je Zverev.

Podsetimo, Đoković učešće na Vimbldonu počinje danas od 14.30 protiv Britanca Džeka Drejpera, dok je prvi rival nemačkom igraču kvalifikant iz Holandije Talon Grikspur.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)