GREG RUSEDSKI NEMA DILEMU: Đoković je glavni favorit za Vimbldon i US open, a ako ih osvoji biće najbolji svih vremena (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2021. u 16:44

GREG RUSEDSKI, nekada četvrti teniser sveta i osvajač Gren slem kupa 1999. godine, ne vidi nikoga ko bi mogao da zaustavi Novaka Đokovića u pohodu na titulu u Vimbldonu, a ako tome doda i US open biće jasno i da je najveći svih vremena.

ГРЕГ РУСЕДСКИ НЕМА ДИЛЕМУ: Ђоковић је главни фаворит за Вимблдон и УС опен, а ако их освоји биће најбољи свих времена (ВИДЕО)

AP Photo/Tim Ireland

Nole u ponedeljak otvara trnir na Centralnom terenu protiv britanskog tenisera Džeka Drejpera koji je dobio vajld kartu.

- Mislim da se Đoković izdvojio iz velike trojke i sad je sam na čelu čopora. Titula na Vimbldonu je već njegova, nikad nije bilo većeg favorita pred početak ovog turnira - rekao je Rusedski koji je najveći uspeh na Vimbldonu imao 1999. kad je stigao do četvrtfinala.

- Trebalo bi da neko odigra stvarno neverovatno dobro ili da se ponovi neki incident, poput onog sa Otvorenog prvenstva SAD, da bi neko osim Novaka  osvojio turnir. Stvarno je teško zamisliti tako nešto - dodaje Britanac kanadskog porekla.

Rusedski smatra da je Novak na putu da osvoji kalendarski Gren slem i da ne vidi ko može da mu stane na put.

- Može da se oseti da mu je kalendarski "Slem" cilj i ja se ne sećam većeg favorita za osvajanje. Osvajanjem sva četiri turnira došao bi do brojke od 21 gren slema i bio bi blizu i ženskog rekorda Margaret Kort sa 24 i Serene Vilijams koja ima 23 u open eri. Ako to postigne, a hoće ako ostane zdrav, onda više neće biti dileme ko je najveći svih vremena - zaključio je nekadašnji broj četiri svetskog tenisa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)