ĐOKOVIĆ POČASNI GRAĐANIN VISOKOG? Inicijativa Semira Osmanagića za zasluge srpskog tenisera

Novosti online

14. 06. 2021. u 19:41

NOVAK Đoković mogao bi uskoro da postane počasni građanin bosanskog grada Visoko.

ЂОКОВИЋ ПОЧАСНИ ГРАЂАНИН ВИСОКОГ? Иницијатива Семира Османагића за заслуге српског тенисера

Foto: Printskrin

Samo dan nakon osvajanja Rolan Garosa, na inicijativu Semira Osmanagića, direktora Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida sunca“, predloženo je da prvi reket sveta, bude proglašen počasnim građaninom Visoko.

- Upravo danas predali smo inicijativu komisiji za dodelu priznanja za njegove zasluge u promociji Visokog i izgradnji pozitivne slike o Bosni i Hercegovini u svetu. Tri puta je posetio piramide, tunele i park. Svaka njegova poseta privukla je pažnju medija širom sveta i svaki njegov intervju bio je izuzetno afirmativan. Zalagao se za saradnju na našem području. Njegova potpuna posvećenost je neverovatna i želimo da mu se odužimo na ovaj način - objasnio je Osmanagić za portal "Avaza".

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić srećan je zbog Novakovog uspeha i činjenice da je u nekoliko navrata odlučio da poseti ovaj bosanski grad.

- Tokom svoje posete poslao je lepe poruke iz Visokog, a ako uzmete u obzir činjenicu da je pobedio po dolasku u Visoko i da je nosio ovu našu pozitivnu energiju, onda moramo biti posebno ponosni jer će te poruke koje se šalju sigurno voditi i druge ljude da dođu i posete naš grad i upoznaju njegove lepote - naveo je Ganić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a