NOVAČE, DA LI SI SREO SVETOG SAVU U TOALETU? Italijanski novinar opet doveo do suza Đokovića (VIDEO)

Novosti online

14. 06. 2021. u 10:58

UBALDO Skanagata, italijanski novinar je postao poznat javnosti u Srbiji zbog originalnih pitanja i šala na konferencijama posle Novakovih gren slem trofeja. Tradicija je nastavljena i nakon osvajanja Rolan Garosa ove godine.

НОВАЧЕ, ДА ЛИ СИ СРЕО СВЕТОГ САВУ У ТОАЛЕТУ? Италијански новинар опет довео до суза Ђоковића (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Upravo Italijan, koji je poznat po čuvenom "not too bad", ovoga puta to nije izgovorio, ali jeste postavio najluđe pitanje na konferenciji i lepo je nasmejao Đokovića.

Ubaldo je želeo da sazna šta se dešava kada Đoković ode u svlačionicu, jer se vrati na teren kao potpuno preporođen čovek, poput supermena koji ne može da promaši i koga rivali ne mogu da slome iako igraju neverovatan tenis.

- Novače, čestitam na neverovatnom uspehu, nemam reči, samo ću reći 84 turnira, 19 gren slemova, 35 pobeda u pet setova, ništa izgleda ne može da te zaustavi. Želim da znam šta se dešava nakon što odeš u toalet. Jer otišao si tamo i vratio se posle Musetija sa 0:2, i postao novi igrač. Isto je bilo i protiv Beretinija i protiv Nadala, danas je Cicipas rekao da je Đoković bio drugi igrač kada se vratio sa pauze. Da li si sreo Svetog Savu, velikog sveca ii zaštitnika Srbije ili šta?

Ovo pitanje nasmejalo je Novaka, koji je odgovorio da je imao svoje anđele čuvare, ali da ne može da otkrije tajnu odlaska u toalet pauzu tokom meča.

- Upravo tako, moji anđeli čuvari su tamo. Imam svoj poseban kutak, to je tajna, ne mogu da otkrijem tu tajnu, dokle god radi u moju korist prilično dobro - odgovorio je Đoković.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

DAN ZEMLJIŠTA: Zemlja i voda su izvor života