SRBIKOSI I ĐOKOVIĆ: Slavlje u Parizu na srpski način, čuvaj se Rafa (VIDEO)

Novosti online

10. 06. 2021. u 08:49

VELIKU je borbu sve do ponoći vodio Novak Đoković sa Mateom Beretinijem u četvrtfinalu Rolan Garosa, ali je na kraju došao do pobede! 

СРБИКОСИ И ЂОКОВИЋ: Славље у Паризу на српски начин, чувај се Рафа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Bilo je tu i frustracija, udaranja reklama, ali je na kraju pobedničkim krikom srpski teniser uspeo da proslavi veliku pobedu i zakazani duel sa Rafaelom Nadalom. 

Meč je bio i prekinut na kratko jer neki od navijača nisu želeli da napuste teren, iako su to morali zbog karantinskih mera koje su još uvek na snazi u Francuskoj, a grupa srpskih navijača je posle meča sačekala srpskog šampiona. 

Novak je na svom tviteru podelio snimak kako ga ispred terena čeka grupa navijača koji su sa srpskim zastavama pevali pesmu svom miljeniku!

"Nole legendo, Nole legendo, mi te volimo", odjekivalo je ispred "Filip Šatrijea" posle ponoći. 

Novak i Nadal sada čekaju još jedan međusobni duel koji će biti na programu u petak, a u drugom polufinalu se sastaju Stefanos Cicipas i Aleksandar Zverev. 

Pobedom nad Beretinijem srpski teniser je osigurao još mesec dana vladavine na ATP listi, ali on je odavno rekao da mu to više nije prioritet i da su titule na grend slemovima ono što sada juri. 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!