FEDERER PROGOVORIO O RASPRAVI SA SUDIJOM: Bila je interesantna situacija, uneto je malo energije u meč

Novosti online

03. 06. 2021. u 21:53

ŠVAJCARSKI teniser Rodžer Federer je učestvovao u raspravi sa sudijom i to je jedna od stvari koja je obeležila njegov meč protiv Marina Čilića.

ФЕДЕРЕР ПРОГОВОРИО О РАСПРАВИ СА СУДИЈОМ: Била је интересантна ситуација, унето је мало енергије у меч

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Osvačaj 20 grend slem titula ušao je raspravu sa sudijom jer je dobio opomenu zbog odugovlačenja, a nakon što je pokušao da se objasni sa sudijom obratio se i Čiliću da ga upita u čemu je problem.

Iskusni 39-godišnjak je posle meča istakao da mu je ta situacija bila zanimljiva iako nije izgledalo tako na terenu "Filip Šatrij".

- U prvom trenutku nisam shvatao šta se događa, a onda sam video da priča nešto o nekom upozorenju. Želeo sam da znam zbog čega sam ga dobio. Nisam imao osećaj da odugovlačim. Jednom je Marin servirao kada još nisam bio spreman – pojasnio je dodatno Federer.

Nije se tu zaustavio Švajcarac, pa je ušao u dublju analizu.

- Mislio sam da to nije sporno, ali se nisam lepo osećao kada sam shvatio da je već neko vreme bio uznemiren i pitao sam ga zašto nešto nije ranije rekao. Nisam stekao utisak da sam usporavao igru, ali očigledno da je Marin hteo da se igra brže. Bila je interesantna situacija. Uneto je malo energije u meč, što ja inače volim – zaključio je osmi teniser sveta.

Podsetimo, Federer je savladao hrvatskog igrača sa 6:2, 2:6, 7:6 (4), 6:2 i u narednoj rundi će igrati protiv Nemca Dominika Kepfera.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna