NIJE TI OVO KUL, RODŽERE: Federer nesportskim ponašanjem izazvao bes sudije i Čilića

Novosti online

03. 06. 2021. u 20:03

NEKADA najbolji teniser sveta i višestruki osvajač fer-plej nagrade koju su mu dodeljivale kolege, Rodžer Federer, savladao je Marina Čilića sa 3:1 (6:2, 2:6, 7:6, 6:2) i plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, ali je na tom meču pokazao da je vremenom zaboravio šta je to fer-plej!

НИЈЕ ТИ ОВО КУЛ, РОЏЕРЕ: Федерер неспортским понашањем изазвао бес судије и Чилића

FOTO: Tviter/Printskrin

Pobeda švajcarskog tenisera ostaće u senci incidenta, koji je izazvao u drugom setu, u kome je Hrvat zapretio odličnom igrom.

Tada je Rodžer počeo da pravi scene i koristio je svaki trenutak da odugovlači između dva poena, ali je to sudija znao da sankcioniše.

Naime, Čilić je želeo da servira, a Federer se nonšalantno prošetao do peškira kako bi se obrisao, potom je ušao u verbalnu raspravu sa sudijom, kako bi mu objasio da nije imao lošu nameru.

Pokušao je Federer da se izvini hrvatskom teniseru, ali mu je ovaj odbrusio i rekao da ga je nekoliko puta čekao, što nije u redu. 

Nije to bio prvi nesportski potez Federera, tokom poena pri rezultatu 5:1 Rodžer je skratio lopticu i video da će Hrvat to teško stići. Ipak, nije sačekao da vidi rasplet nego se samo okrenuo leđima ka mreži. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!