UHAPŠEN RUKOMETAŠ PARTIZANA, ČLAN BELIVUKOVOG KLANA: Direktor kluba potvrdio da jedan od privedenih nosi crno-beli dres

Novosti online

21. 05. 2021. u 10:48

Nakon hapšenja osumnjičenog pripadnika Belivukovog kriminalnog klana u dvorani koju koristi RK "Partizan" u Beogradu, oglasio se direktor kluba Aleksandar Blagojević.

УХАПШЕН РУКОМЕТАШ ПАРТИЗАНА, ЧЛАН БЕЛИВУКОВОГ КЛАНА: Директор клуба потврдио да један од приведених носи црно-бели дрес

Foto: MUP Srbije

On je za portal "Telegraf.rs" izjavio da je klub upoznat sa ovim hapšenjem i da je reč o igraču iz mlađe kategorije.

Podsećamo, mladić je uhapšen u dvorani, pošto su ga pripadnici Žandarmerije i UKP oborili na patos i stavili mu lisice, a na sebi je imao dres RK Partizan.

- Mi smo sportski klub. Bavimo se sportom, a u školi rukometa imamo više od 500 igrača. Čuo sam za hapšenje i to je igrač koji je u našoj mlađoj kategoriji desetak godina - kazao nam je Blagojević.

Na pitanje koji su inicijali uhapšenog igrača, Blagojević je odgovorio da je to posao koji rade državni organi, ali je potvrdio da je reč o momku koji se u dvorani nalazio iz "sportskih razloga", odnosno, bio je na treningu.

U koordiniranoj akciji policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšeni su S. M. (40), A. D. (24), M. L. S. (21), M. S. (22), V. Đ. (19) i A.S. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica.

Pretresom stanova osumnjičenih zaplenjeni su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac, saopšteno je iz MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)