ŠTA JE ČUME RADIO SA VELJOM NEVOLJOM? Evo šta se krije iza susreta Buhe i Belivuka, fotografija uzbunila javnost (FOTO)

E. H.

20. 05. 2021. u 21:00

JANUARA 2020. godine u jednom beogradskom hotelu došlo je do susreta Ljubiše Buhe Čumeta, nekadašnjeg šefa "surčinske ekipe" i svedoka saradnika u postupku protiv "zemunskog klana" sa jedne strane i vođa beogradske kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

ШТА ЈЕ ЧУМЕ РАДИО СА ВЕЉОМ НЕВОЉОМ? Ево шта се крије иза сусрета Бухе и Беливука, фотографија узбунила јавност (ФОТО)

Foto: Printskrin

Tom prilikom nastala je i fotografija koja svedoči o ovom susretu.

"Novosti" su došle u posed ove fotografije, a advokat Ljubiše Buhe, reagujući na to, pojasnio je, za naš list, okolnosti pod kojima je došlo do susreta.

Foto: Printskrin

- Porodica Ljubiše Buhe Čumeta je, na osnovu informacija koje je tada imala, bila tipovana - navodi advokat.

- On je u to vreme bio u zatvoru, na izdržavanju kazne. Do njegove porodice je stigla vest da će jedna grupa razbojnika, u policijskim uniformama, da im upadne u kuću u Surčinu i navodno izvrši premetačinu. Plan je bio da se uzme novac, a da se sve predstavi kao policijska akcija. Prema tim podacima, to je trebalo da odradi grupa Veljka Belivuka, posebno jer je njegova tadašnja supruga Ivana, zbog koje je i bio u zatvoru, bila u vezi sa jednim istaknutim članom Belivukove grupe.

Prema rečima advokata, krivična prijava vezana za ovaj događaj predata je policiji u dva navrata, tokom maja 2019, jer se porodica plašila za bezbednost, znajući da u kući nema novca i plašeći se da će nekog da ubiju. Kako tadašnja policija ništa nije učinila povodom ovoga, Buha je po izlasku sa izdržavanja kazne odlučio da se sretne sa Belivukom i razjasni stvari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)