NEZAPAMĆEN SKANDAL U RINGU: Musaev brutalno prebio Jurišića posle proglašenja pobednika, umešao se i Hrvat, pominje i čobane (VIDEO)

Novosti online

31. 01. 2021. u 11:58

NAJBOLjI slovenački MMA borac Uroš Jurišić izgubio je u „KSW# debiju, a posle borbe smo gledali nemile scene.

НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ У РИНГУ: Мусаев брутално пребио Јуришића после проглашења победника, умешао се и Хрват, помиње и чобане (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U okršaju do sada neporaženih boraca, maksimalan učinak zadržao je Rus Šamil Musaev, koji je Jurišića savladao odlukom sudija nakon tri runde.

Ipak, borbu je obeležila scene koja se dogodila posle proglašenja pobednika. Naime, Musaev je došao do Jurišića i zagrlio ga, činilo se da želi da pozdravi Slovenca, a onda ga je iznenada podigao i bacio na pod. Krenuo je da ga udara, a uskoro su uskočili članovi oba tima, scene su bacile mrlju na ovu borbu, a Musaeva bi zbog ovog poteza mogle da čekaju ozbiljne sankcije.

Situaciju je proučio i prvak u organizaciji, najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić. On je zaključio da je Slovenac Uroš Jurišić glavni krivac za incident.

"Gledam snimak i po svemu vidim da je kriv mali Slovenac koji je započeo naguravanje jer nije mogao da primi poraz, a njegov tim je jadan jer su tvrdili da su oni bili napadnuti. Uvek sam se pitao što radi ovaj Slovenac u najboljoj EU organizaciji. Priča da nemam srce šampiona i da sam pobegao kategoriju više od njega, a nijednu borbu nije imao protiv protivnika sa pozitivnim skorom. Sve u svemu, on nije ta liga, što sam i pre govorio, i sramoti KSW. Vrati se da čuavaš ovce, čobane obični", napisao je Soldić na driuštvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna