SPORTSKI SAVEZ SRBIJE NASTAVLJA SA AKTIVNOSTIMA: Kragujevac grad šampiona!

N. I.

24. 10. 2020. u 08:10

U okviru redovnih aktivnosti delegacija Sportskog saveza Srbije, koju je predvodio generalni sekretar Goran Marinković, posetila je Kragujevac i Topolu.

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ НАСТАВЉА СА АКТИВНОСТИМА: Крагујевац град шампиона!

FOTO: SSS

Predstavnike najmasovnije sportske organizacije na Balkanu u Kragujevcu je primio Predrag Stevović član Gradskog veća za sport, a sastanku su prisustvovali i pravni savetnik SSS Nenad Đurđević kao i predstavnici Sportskog saveza Kragujevca.

"Kragujevac je poznat kao grad sporta, ima znamenite sportiste i uspešne klubove. Veoma nam je stalo, kao krovnoj sportskoj organizaciji u Srbiji, da sport u Kragujevcu funkcioniše na najbolji mogući način", istakao je generalni sekretar Goran Marinković i dodao:  

"Ovo je samo prvi u nizu susreta i nadam se da ćemo i u novom sazivu dobro sarađivati, kazao je Predrag Stevović član Gradskog veća za sport i dodao da Sportski savez Srbije, na ovaj način želi da produbi saradnju sa Kragujevcem i da je podigne na viši nivo, na obostrano zadovoljstvo".

Svoj obilazak Šumadijskog regiona nastavljen je posetom Topole. Generalni sekretar je na sastanku sa predsednikom opštine Igorom Petrovićem i većnikom za sport dobio informacije o funkcionisanju sporta i pozitivan impuls kada je ovaj segment u pitanju. 

"Drago mi je da se Topola probudila, da novi predsednik opštine želi da više pažnje posveti sportu i da je spreman da preduzme velike korake u što kraćem periodu. Odbojkaški klub je postigao odlične rezultate, osnovan je i streličarski klub, postoje razne ideje za konjičke klubove, a nama je uvek drago da vidimo da se pozitivne stvari događaju. Zajednički ćemo ovakav trend i nastaviti. Ovo je prvi sastanak, očekujemo ih u Sportskom savezu Srbije za nekoliko dana kada će se i krenuti u ozbiljan rad na poboljšanju. Neophodno je obezbediti svima u Topoli što bolje uslove za bavljenje sportom i rekreacijom", zaključio je Marinković.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVI BEOGRAD PALI PROPELERE KA EVROPI: Igor Milanović o Fajnal-ejtu Lige šampiona i prvenstvu Srbije