OBEĆANO U KAMPANjI, PA ISPUNjENO: Kruševac dobio još jedno mesto za vrhunski sport i rekreaciju

Novosti online

20. 09. 2020. u 16:00

ОБЕЋАНО У КАМПАЊИ, ПА ИСПУЊЕНО: Крушевац добио још једно место за врхунски спорт и рекреацију

FOTO: Ministarstvo sporta

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić danas je u Kruševcu otvorio još jedan sportski teren koji će doprineti daljem nesmetanom razvoju sporta u ovom gradu.

- Rezultat posvećenosti našem cilju da omogućimo što većem broju sportista da imaju najbolje uslove za trening i takmičenja, ali i da stvorimo uslove da se što više ljudi, posebno dece, besplatno bave sportom, je to da je u Kruševcu u proteklih nekoliko godina otvoreno više multifunkcionalnih igrališta i teretana na otvorenom - rekao je Udovičić.

FOTO: Ministarstvo sporta

Kako je ministar naveo, ovakva sportska zdanja su jedan od preduslova za razvoj vrhunskog sporta, ali i za rekreaciju građana svih uzrasta.

- Pored toga što Kruševac na Bagdali sada dobija i ovaj sjajan sportski teren, siguran sam da smo danas ovom trim stazom dobili i još jedno mesto za sve Kruševljane koji znaju da je fizička aktivnost preduslov zdravlja svakog od nas - istakao je ministar Vanja Udovičić.

FOTO: Ministarstvo sporta

Otvaranju najmodernijeg sportskog terena i trim staze prisustvovao je i direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)