IZNENAĐUJUĆA ODLUKA: Trofejna srpska odbojkašica odlazi u penziju sa 29 godina

Novosti online

petak, 14. 08. 2020. u 08:42

ИЗНЕНАЂУЈУЋА ОДЛУКА: Трофејна српска одбојкашица одлази у пензију са 29 година

Foto: N.Paraušić

SRPSKA odbojka ostaje na veliko iznenađenje bez Tijane Malešević.

Mlada Užičanka i dugogodišnji član nacionalne reprezentacije sa samo 29. godina je odlučila da ide u penziju.

Poznata srpska odbojšakica je u intervjuu za "Alo" priznala da više ne oseća istu strast prema sportu i da je to glavni razlog zbog kog se povlači iz odbojke.

- Dve sezone već privodim karijeru kraju, prošle godine sam razgovarala i sa selektorom Terzićem i zahvalna sam mu što je razumeo moju potrebu za pauzom. Jednostavno sam osetila da mi treba prostor za privatan život", kazala je Tijana Malešević.

Tijana ne želi više da muči samu sebe.

- Počela sam da osećam da to sa odbojkom više nije to. Privatno i emotivno sam ispunjena, a pošto sam prepoznala da više nemam ni želju za igranjem kao pre, lako sam donela odluku da kažem: 'Dosta je bilo'", objasnila je Užičanka koja je bila neizostavan deo reprezentacije Srbije.

Maleševićeva je osvojila pet velikih medalja sa Srbijom (zlato na SP 2018, zlato na EP 2011. i bronzu 2015 i srebro na Svetskom kup 2015), a ističe da joj je najdraža srebrna medalja sa OI 2016.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Nenad

14.08.2020. 11:45

Posteno, svaka cast! Zauzece njeno mesto neka mladja zeljna dokazivanja, a njoj svako dobro i sve najbolje u zivotu uz veliko hvala za sve!