JOVOVIĆ O POVRATKU U RIBNICU: Kraljevo je bilo i ostalo grad odbojke

G.Ćirović

22. 07. 2020. u 12:30

PRVI tehničar odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Jovović započeo je ovih dana pripreme za novu sezonu sa odbojkašima kraljevačke Ribnice.

ЈОВОВИЋ О ПОВРАТКУ У РИБНИЦУ: Краљево је било и остало град одбојке

Foto:G.Šljivić

Sa popularnim „musketarima“ Jovović ima otvoreni ugovor, odnosno dogovor sa upravom kluba i novim šefom stručnog štaba Milanom Simojlovićem da u redovima prvoligaša iz grada na Ibru ostane sve dok ne ostvari zadovoljavajući inostrani angažman.

- Ribnica je jedan od klubova sa najdužom odbojkaškom tradicijom u Srbiji i ne treba da posebno naglašavam ko je sve ovde ponikao. Nije tu uvek bilo sjajnih finansijskih uslova, međutim, Kraljevo je bilo i ostalo grad odbojke. Zato sam oberučke i prihvatio poziv. Klub je praktično meni izašao u susret i potrudiću se da ozbiljnim radom maksimalno doprinesem napretku igrača i tima – kaže Jovović.

On je istovremeno pohvalio trenutni igrački kadar Ribnice u koji su se ovog leta iz inostranstva vratili primač servisa Ivan Todorović i tehničar Predrag Bićanin.

- Očekujem na prvom mestu kvalitetne treninge. Tu su Bićanin i Todorović koji već niz godina igraju na vrhunskom nivou i oni bi trebalo da budu predvodnici ove generacije, a ja da budem nešto kao treća sreća sa strane – dodaje reprezentativni tehničar. - Mislim da ovo zaista može da bude fina odbojkaške priča, da ćemo svi zajedno napredovati i spremno dočekati takmičarsku sezonu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)