LEKLER NA POLU: Šarl u svom domu ima veliku priliku da skine prokletsvo

S.Rajić

25. 05. 2024. u 17:13

OGROMNA prilika za Šarla Leklera. Vozač Ferarija je na svojoj domaćoj trci VN Monte Karla zauzeo prvu poziciju u kvalifikacijama. Trka u glamuroznom mestu je sutra od 15.00.

ЛЕКЛЕР НА ПОЛУ: Шарл у свом дому има велику прилику да скине проклетсво

Foto AP

Budući da su uzane ulice Monaka odavno poznate kao teške za preticanje ovo je velika prilika da momak koji je odrastao na ovim ulicama prekine svojevrsno proklestvo, s obzirom da nikada nije slavio.

- Uvek je lep posle kvalifikacija, pogotovo na ovoj stazi. Jako sam uzbuđen, presrećan sam krugom koji sam odvezao. Znam da je ovaj deo često ovde najbitniji, ali mi u mnogome pomaže da se sutra poklope sve kockice. Nadam se da tim može da dođe do prve dva mesta to bi bilo idealno - proučio je Lekler.

Drugo mesto je pripalo asu Meklarena Oskaru Pjastru, dok će sa treće pozicije krenuti drugi pilot Ferarija Karlos Sainc.

Inače, Maks Ferštapen je bio tek na šestom mestu, čime je okončan njegov niz od osam prvih mesta u kvalfikacijama, po čemu se prošle nedelje izjednačio sa legendarnim Ajrtonom Senom. Timski kolega trostrukog prvaka sveta u Red Bulu Serhio Perez neprijatno je iznenadio pošto je bio na razočaravajućem 18. mestu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)