CRNOGORCI BEZ SELEKTORA: Šola podneo ostavku posle blamaže u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo za rukometaše

S. K.

13. 05. 2024. u 16:09

GINULI su na prvenstvu Evrope u Nemačkoj da pobede Srbiju, izbegnu najteže rivale u baražu za odlazak na Svetsko prvensvo i onda su doživeli blamažu u duelima sa Italijom. Crnogorci su izgubili oba meča od "azura"(32:34 u Podgorici, 26:32 u Italiji), a selektor Vlado Šola podneo je neopozivu ostavku.

ЦРНОГОРЦИ БЕЗ СЕЛЕКТОРА: Шола поднео оставку после бламаже у баражу за одлазак на Светско првенство за рукометаше

Foto: Profimedia

- Za sve što je bilo loše kriv sam ja. Podnosim odmah ostavku, žao mi je što sam razočarao rukometni svet u Crnoj Gori. Hvala igračima na saradnji, svakom želim sve najbolje i nikad nijednu ružnu reč neću reći ni o kome sa kim sam radio u Crnoj Gori. Ako bude suprotno verovatno imaju razloga zašto bi to napravili. Ne želim da govorim na način da je neko namerno nešti uradio ili nije hteo. Bili smo nadigrani, mismo imali energiju i samopouzdanje koje je potrebno - istakao je na presu Šola, a prenose podgoričke "Vijesti".

Od bivših jugoslovenih republika plasman na SP kroz baraž izborili su Slovenija i Severna Makedonija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za