HRVATI DVA PUTA PALI: Naša muška juniorska rukometna reprezentacija u Vranju u petak i subotu nadigrala velikog rivala

S. K.

11. 05. 2024. u 15:26

HRVATI su dva puta matirani u Vranju. Naša juniorska rukometna reprezentacija je u okviru priprema za EP, koje će se u julu održati u Sloveniji, odigrala prijateljske mečeve sa velikim rivalom i u oba meča izašla kao pobednik.

ХРВАТИ ДВА ПУТА ПАЛИ: Наша мушка јуниорска рукометна репрезентација у Врању у петак и суботу надиграла великог ривала

FOTO: RSS

Prvi duel odigran je u petak veče u prepunoj dvorani u Vranju, što je motivisalo izabranika Đorđa Teodrovića da nadigrali vršnjake iz Hrvatske sa 26:19 (14:11). Najraspoloženiji u napadu bili su Simo Šijan sa sedam i Filip Mlovanović sa šest golova, a odličan na golu je bio Nikola Zorić.

U drugom meču, koji je odigran danas u podne, šansu su dobili igrači koji nisu igrali u prvom duelu, ali su posle preokreta uspeli da slave - 29:27 (13:15). Najefikasniji su bili Simo Šijan sa šest i Luka Lazić sa četiri gola.

- Imam utisak da smo u drugu utakmicu ušli mekano i zato su fantastični momci iz Hrvatske povedli. Zaostatak iz prvog dela uspeli smo da nadoknadimo i to zahvaljujući treneru koji nam je na pauzi rekao da ne ličimo na sebe. Trgli smo se i odigrali onako kako se očekuje od nas - naglašava za sajt RSS Leo Feješ, koji se tri puta upisao u listu strelaca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)