NIKOLA KOVAČEVIĆ ZAVRŠIO KARIJERU: Slavni odbojkaš rekao "zbogom" aktivnom igranju

Novosti online

10. 04. 2024. u 21:59

NIKOLA Kovačević, koji je 14. febrauara oduvao 41 svećicu, odlučio je da stavi tačku na bogatu karijeru. Slavni odbojkaš je poslednji meč odigrao u dresu Pariz voleja, za koji je nastupao poslednje tri sezone.

НИКОЛА КОВАЧЕВИЋ ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: Славни одбојкаш рекао збогом активном игрању

Foto Grad Kikinda

Stariji brat Uroša Kovačevića počeo je u kraljevačkoj Ribnici, odakle se sa 19 godine preselio u Crvenu zvezdu. Četiri godine kasnije započeo je internacionalnu karijeru, a igrao u Grčkoj, Italiji, Poljskoj, Rusiji i Francuskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Volley (@parisvolley)

Sa reprezentacijom Srbije je osvojio bronzu na SP 2010. u Italiji, zlato (2011.) i dve bronze (2007. i 2013.) na evropskim prvenstvima, tri srebra u Svetskoj ligi (2008, 2009. i 2015.). Sa selekcijom SCG ima bronzu za Mediteranskih igara 2005. godine.

Inače, sa mlađim bratom Urošem osvojio je evropsko zlato i bronzu, a zajedno su igrali i na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave