U SPLIT PO TROFEJ: Vaterpolisti Novog Beograda žele u gradu pod Marjanom da osvoje titulu prvaka regionalne Premijer lige

S. K.

09. 04. 2024. u 15:11

VATERPOLISTI Novog Beograda odlučni su da na poslednjem turniru regionalne Premijer lige od 11. do 13. aprila u Splitu osvoje trofej, kojem su se radovali pre dve godine. Naš šampion je u Herceg Novom, gde se sa Jadranom pripremaju za mečeve odluke.

У СПЛИТ ПО ТРОФЕЈ: Ватерполисти Новог Београда желе у граду под Марјаном да освоје титулу првака регионалне Премијер лиге

foto vk novi beograd

A zadatak neće biti nimalo lako jer će za tri dana odigrati tri teške utakmice. Prvo se u četvrtak sastaju sa Jugom, u petak ih očekuje duel sa hercegnovskim Jadranom, a u subotu veliki derbi sa liderom grupe za plasman od 1. do 5. mesta domaćim Jadranom.

- Želimo da osvojimo titulu prvaka. Ovo takmičenje je za nas izuzetno važno, bez obzira što su ga organizatori nekako zbrzali. Sistem takmičenja u regionalnoj ligi ne bih komentarisao, prihvatili smo to tako, kako je. Sa našim kvalitetom koji posedujemo verujem da možemo da ovo takmičenje na najbolji način iznesemo do kraja. Smatram da je jako bitno da osvojimo titulu najboljeg tima u regionu, jer će nam to biti još jedan zamajac za sve ono što nam predstoji u finišu sezone - ističe direktor šampiona Srbije Slobodan Soro.

Novobeograđani ne beže od uloge favorita.

- Nadam se da ćemo naš kvalitet pokazati u bazenu kao što smo to činili i do sada. Nažalost, taj poraz od splitskog Jadrana na našem bazenu na prvom turniru nas je malo poremetio. Da je bilo drugačije sve ovo sada bi imalo manju težinu, ali verujem da imamo sve što je potrebno da osvojimo još jedan pehar - kaže Soro.

Raspored

PRVO kolo, 11. april: Jadran ST - C. zvezda (19.00), Jug - Novi Beograd (20.45). Drugo kolo, petak: C. zvezda - Jug (19.00), Jadran HN - Novi Beograd (20.45). Treće kolo, subota: C. zvezda - Jadran HN (18.00), Novi Beograd - Jadran ST (19.45).

TABELA: Jadran ST 14, Novi Beograd 12, Jug 11, C. zvezda 3, Jadran HN 2 boda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)