"SVE SMO RADILI KAKO TREBA, START JE BIO ODLIČAN, TRKA NIKAD BOLJA": Ferstapen prezadovoljan uspehom

Novosti online

07. 04. 2024. u 12:05

Aktuelni šampion Formule 1, vozač Red Bula, Maks Ferstapen, bio je zadoviljan pobedom na Velikoj nagradi Japana.

СВЕ СМО РАДИЛИ КАКО ТРЕБА, СТАРТ ЈЕ БИО ОДЛИЧАН, ТРКА НИКАД БОЉА: Ферстапен презадовољан успехом

Foto: Profimedia

Trostruki svetski šampion je na „Suzuki“ slavio treću godinu zaredom i tako upisao 57. pobedu u karijeri. Holandski automobilista je zabeležio treći trijumf ove sezone i uspeo da se nađe na pobedničkom postolju posle svake trke koju je završio.

- Bilo je jako dobro. Start je bio presudan i to što smo ostali na čelu, potom je bolid bio sve bolji tokom trke. Sve je prošlo u najboljem redu, baš kako bi i trebalo. Prosto, trka nije mogla da bude bolja -  rekao je Ferstapen.

Nije krio sreću posle pobede i završene trke, podići će još jedan peha u nizu. Ostaje mali žal što to nije postigao i u Australiji, ali ga je nažalost bolest sprečila.

- U prethodnoj trci smo napravili kiks (odustajanje u Australiji), ali sam veoma srećan zbog nove pobede. Publika je bila sjajna. Lepo mi je bilo što smo svi na krju trke srećni i nasmejani - rekao je Ferstapen.

Maks Ferstapen na čelu generalnog plasmana sada ima 77 bodova, Serhio Peres ga prati u stopu sa 64, dok je iza njih na trećoj poziciji Šarl Lekler sa 59 bodova.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Opera u Sidneju je napravljena od poreza na kockanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)