GOCIĆ OPREZAN: "Mlad su tim, moramo biti veoma motivisani"

Novosti online

05. 04. 2024. u 18:16

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić rekao je pred sutrašnji meč sa NBG Vukovima da su oni mlada ekipa i da njegovi izabranici moraju da budu motivisani na visokom nivou.

ГОЦИЋ ОПРЕЗАН: Млад су тим, морамо бити веома мотивисани

Foto arhiva VN

Nekadašnji trofejni vaterpolista, a danas trener, je na početku rekao da njegovu ekipu očekuje težak ritam.

 - Čeka nas još jedan meč u dugačkom nizu takmičarskih utakmica u kratkom vremenskom intervalu. Ono što je dobro je da ne putujemo, jer igramo protiv Vukova. To je mlada i veoma poletna ekipa koja će sigurno imati motiv da se dokaže i pokaže u pravom svetlu. Mi ćemo na to morati da odgovorimo na naš način i da budemo motivisani na visokom nivou da bismo mogli da odigramo utakmicu na način na koji se to od nas zahteva - rekao je Gocić.

Strateg aktuelnog šampiona Srbije i osvajača nacionalnog Kupa rekao je da su Duško Pijetlović i Angelos Vlahopulos, nažalost, i dalje van stroja, ali je dodao da su ostali spremni da će svi igrati.

  - Pokušaćemo da iskoristimo ovu utakmicu kao dobru pripremu za naredni izazov koji nam predstoji u Jadranskoj ligi i mečeve u Splitu naredne nedelje. Posle duela sa Pro Rekom pokušali smo da malo da odmorimo i relaksiramo ekipu, ali i da kroz dobar trening se pripremo za predstojeće duele - zaključio je Gocić.

Duel Novog Beograda i NBG Vukova u okviru četvrtog kola Superlige Srbije od prvog do šestog mesta igra se sutra od 19 časova 45 minuta na bazenu Sportskog centra "11. april", a Novobeograđani nose epitet velikog favorita.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)