RUKOMETAŠICA SRBIJE RISTIĆ PRED KVALIFIKACIONE MEČEVE: "Prilagodiću se sistemu selektora Bregara, najbitnije da ostanemo mirne"

Novosti online

29. 03. 2024. u 12:00

Ženska rukometna reprezentacija Srbija će 3. aprila gostovati selekciji Bugarske, a četiri dana kasnije u Zrenjaninu će dočekati Tursku u mečevima šeste grupe kvalifikacija za EP, koje će biti održano krajem godine u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

РУКОМЕТАШИЦА СРБИЈЕ РИСТИЋ ПРЕД КВАЛИФИКАЦИОНЕ МЕЧЕВЕ: Прилагодићу се систему селектора Брегара, најбитније да останемо мирне

FOTO: RSS

Rukometašica Crvene zvezde i debitantkinja u reprezentaciji Srbije Jovana Ristić rekla je da je srećna što je deo nacionalne selekcije i da će se prilagoditi zahtevima selektora Bregara.

- Uzbuđena sam i srećna što sam ovde. Mislim da je to očekivano. Upoznajem devojke koje nisam ranije poznavala, obradovala sam se onima koje znam. Spremna sam za ovo okupljanje i sa nestrpljenjem sam ga iščekivala. Izuzetno mi je važno zbog mog daljeg razvoja što ću imati priliku i da radim sa selektorom Bregarom. Prilagodiću se njegovom sistemu, a ono gde najviše mogu da doprinesem jeste stabilnost i mirnoća koju imam, kao i igra u odbrani gde uz adekvatnu tranziciju mogu da pomognem ekipi - rekla je Ristićeva.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!