ČEHINJA ODNELA POBEDU: Kristalni globus opet u rukama Lare Gut Behrami

Novosti online

22. 03. 2024. u 12:30

Čehinja Ester Ledecka pobednica je poslednjeg super-džija koje su skijašice vozile u okviru finala Svetskog kupa u austrijskom Zalbahu, dok je Mali kristalni globus u ovoj disciplini osvojila Švajcarkinja Lara Gut Behrami.

ЧЕХИЊА ОДНЕЛА ПОБЕДУ: Кристални глобус опет у рукама Ларе Гут Бехрами

Foto: Profimedia

Alpska skijašica Ester Ledecka je pobedila sa  vremenom 1:15.94, drugo mesto je sa 28 stotinki zaostatka osvojila Italijanka Federika Brinjone (1:16.22), a treće sa 30 stotinki minusa Norvežanka Kajsa Vickof Li (1:16.24).

To je četvrta pobeda u Svetskom kupu za Čehinju, olimpijsku pobednicu u super-džiju 2018. godine iz Pjongčanga, koja ima i dva zlatna olimpijska odličja u snoubordu.

Foto: Profimedia

Mali kristalni globus, peti u karijeri u super džiju, osvojila je Lara Gut Behrami koja je danas bila sedma. Švajcarska skijašica je imala 576 bodova, trideset više od drugoplasirane Italijanke Brinjone. Treća je Huter sa 516 bodova.

Lara Gut Behrami je ranije obezbedila i Veliki kristalni globus namenjen ukupnoj pobednici u Svetskom kupu.

BONUS VIDEO JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)