BODOVI IMPERATIV: Vaterpolisti Novog Beograda protiv Marselja u 2. kolu Top 8 faze Lige šampiona

S. R.

18. 03. 2024. u 23:01

VATERPOLISTI Novog Beograda sa bremenom favorita putuju na noge Marselju u drugom kolu grupe A Top 8 faze Lige šampiona. "Vukovi" su i te kako svesni da kiksa ne sme da bude u današnjem susretu (20.00) na Azurnoj obali, na putu ka novom plasmanu na završni turnir na Malti (7-9. jun).

БОДОВИ ИМПЕРАТИВ: Ватерполисти Новог Београда против Марсеља у 2. колу Топ 8 фазе Лиге шампиона

FOTO: M. Vukadinović

- Očekuje nas najteža utakmica u ovom periodu, jer je ekipa Marselja veoma jak protivnik, odlično selektirana, koju predvodi naš Andrija Prlainović, od koga dosta toga zavisi u njihovoj igri i zato se maksimalno spremamo za veoma teško gostovanje - analazira šef stručnog štaba naše ekipe Živko Gocić.

Novobeograđani će biti lišeni usluga srpskog reprezentativca Đorđa Vučinića zbog povrede ramena.

- Pokušaćemo da uradimo sve ono što je do nas, odnosno da našu igru dovedemo do optimalnog nivoa. Daćemo sve od sebe i nadam se da, ako tako bude bilo, možemo da očekujemo pobedu, jer iako respektujemo Marselj, imamo stvarno dobar tim i verujem da ćemo to i pokazati i na ovom gostovanju u Francuskoj - povukao je Gocić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!