DRUGI DAN ATLETSKOG PRVENSTVA SRBIJE: Lukićevoj državni rekord, Topićeva bez muke do pobede u visu

S. R.

18. 02. 2024. u 20:31

DRUGOG dana na atletskom prvenstvu Srbije u atletici, oboreno je još državnih rekorda. U dvorani na Banjici najzapaženiji rezultat ostvarila je Anja Lukić na 60 metara prepone sa novim najboljim nacionalnim, a ujedno i ličnim ostvarenjem od 8,11 sekundi.

ДРУГИ ДАН АТЛЕТСКОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ: Лукићевој државни рекорд, Топићева без муке до победе у вису

FOTO: Tanjug/AP

Blistav dan, zaokružili su mladi Novopazarac Aldin Ćatović sa novim rekordom do 18 godina na 800 metara 1.53,83 minuta, Luka Tomić u sedmoboju u istoj starosnoj grupi sa 5231 bodom, dok su najbolje ostvarenje u kategoriji do 20 godina koje je ujedno i najuspešnije vreme u seniorskoj konkurenciji ostvarila i štafeta na 4h400 metara koju su činili Lena Milinković, Natalija Grujuć, Anđela Bondžić i Tara Vučković.

Najveća zvezda dana Angelina Topić ostvarila je pobedu u skoku uvis bez muke sa preskočenih 190 centimetara, pošto je prethodno bila uspešna na 172, 178 i 181 centimetar. U skoku udalj Strahinja Jovančević doskočio je do prve pozicije sa 7,66 metara. Na 200 metara dominaciju je potvrdio Boško Kijanović, dok je Bogdan Vidojković na 60 metara prepone trijumfovao popraviši lični rezultat za jednu stotinku 7,88 sekundi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?