ITALIJA PRVI FINALISTA: Španija pala posle sjajne druge četvtine

Novosti online

15. 02. 2024. u 15:35

VATERPOLO reprzentacija Italije je prvi finalista ovogodišnjeg svetskog prvesnstva u vaterpolu. U polufinalu savladali su Španiju rezultatom 8:6 (1:1, 3:1, 2:1, 2:3).

ИТАЛИЈА ПРВИ ФИНАЛИСТА: Шпанија пала после сјајне друге четвтине

FOTO: Profimedia

Meč je počeo vrlo ujednačeno i očekivalo se da će utakmica biti vrlo uzbudljiva, međutim u drugoj četvrtini "azuri" su napravili razliku od dva pogotka.

U drugom poluvremenu, Italija je čak imala i četiri gola prednosti i delovalo je da će duel biti završen čak i pre početka četvrte čevrtine. Da tako ne bude pobrinuli su se Španci koji su na početku poslednje deonice napravili seriju 3:0 i uspeli da smanje zaostatak na samo jedan gol, ali je onda na scenu stupio sjajni Frančesko de Fluvio koji je opet bio igrač odluke, i postigao je gol koji je Italijane ponovo odveo na bezbednih plus dva. Nakon toga "furija" više nije mogla da ozbiljnije ugrozi rivala.

Italijani će tako sačekati boljeg iz duela Hrvatska - Francuska u finalu, dok će Španci igrati sa poraženim u meču za bronzu.

Podsetimo, ranije ovog četvrtka Srbija je savladala Mađarsku rezultatom 11:10, dok je Grčka bila bolja od Crne gore posle izvođenja peteraca u mečevima za plasman od petog do osmog mesta.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)